Ваш кошик порожній

Ріпаковий мед - допомога для щитоподібної залози та кровеносної системи

Аромат цього меду витончений, слабкий та ніжний. Ріпаковий мед залишає тривалий присмак та приємну гіркоту у роті. Він містить велику кількість вітамінів, ферментів, аскорбінової кислоти, дуже багатий мінеральними, біологічно активними речовинами. Ріпаковий мед є чудовим зміцнювальним засобом, він підвищує імунітет, стійкість до токсинів, знімає втому і підвищує працездатність.

Цей вид меду відновлює мікрофлору кишечнику, регулює його секрецію, покращує засвоюваність і перетравлення, нормалізує роботу печінки, справляється з ферментативною недостатністю та іншими захворюваннями печінки і жовчовивідних шляхів. Особливо рекомендований жителям промислових районів і великих міст, адже сприяє виведенню з організму шлаків, промислових отрут і інших шкідливих речовин.

Високий вміст бору в складі ріпакового меду визначає його ефективність для людей, які  страждають на нестабільну роботу щитоподібної залози. Його рекомендують вживати жінкам, в період клімаксу і гормональних змін, так як  ріпаковий мед сприяє регенерації тканин кісток. Також помічено сприятливий вплив ріпакового меду на роботу селезінки, і кровоносної системи в цілому.

інші Новини та рецепти: